ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!
  • ●  Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές σε όλα τα προϊόντα.
  • ●  Για όλες τις επιστροφές προϊόντων (σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ή προβλήματος στην παραγγελία) είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
  • ●  Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.
  • ●  Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη,και είναι απαραίτητη πρωτά η επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο του VTEXSocks.
Τα προϊόντα που έχετε αγοράσει με έκπτωση 50% και άνω, στα οποία υπάρχει χρέωση και για την 1η αλλαγή (αφορά τα έξοδα αποστολής) 5,00€ / αποστολή.
Για κάθε επόμενη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση (αφορά τα έξοδα αποστολής) 5,00€ / αποστολή.

– Πακέτα προϊόντων (πακέτα που περιέχουν πάνω από ένα κομμάτι) όπως  κάλτσες, θεωρούνται ΕΝΑ κομμάτι.
Έτσι η συσκευασία θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και δεν επιστρέφονται μέρη του πακέτου ή μεμονωμένα κομμάτια.

Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με την κατάσταση των επιστρεφόμενων προιόντων, η γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού του VTEXSocks θα σας βοηθήσει με την επιθεώρηση του αντικειμένου, προκειμένου να αποφεύγεται η καταχρηστική επιστροφή των προϊόντων που έχουν φθαρεί ή καταστραφεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί να επιστρέψει το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, θα υπάρχει χρέωση 5€ για τα έξοδα αποστολής (courier).

  • Επιστροφή χρημάτων ΕΛΛΑΔΑ
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία της επιλογής του (χρέωση αποστολέα).Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε αφού παραλάβουμε το δέμα σας. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας ή Paypal η επιστροφή της αξίας των προιόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται! Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται στις αρχές του επόμενου μήνα!
* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση VTEXSocks, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τις συνεργαζόμενες με την εταιρία, οι χρεώσεις επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
(Συνεργαζόμενες τράπεζες : Εθνική, Πειραιώς, Eurobank)
  • Επιστροφή χρημάτων ΚΥΠΡΟΣ
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο εφόσον η εξόφληση της παραγγελίας έχει πραγματοποιηθεί με Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτα ή Paypal. Σε αντίθετη περίπτωση που το προιόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων.
* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή χρέωση VTEXSocks, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
Προσφορά 5+1
Στην περίπτωση προσφοράς 5+1 δώρο, η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή εφόσον επιστραφούν και τα 6 προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά.
*Οι επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες με αντικαταβολή πραγματοποιούνται μαζικά από το λογιστήριο κάθε τέλος του μήνα, με αρχές του επόμενου.